Stedelijk Overlegorgaan Gehandicapten Almere

Stichting SOGA is een vrijwilligersorganisatie en bestaat sinds 1986. Zij behartigt de collectieve belangen van mensen in de gemeente Almere met een functiebeperking, handicap of chronische ziekte.

Feestelijke uitreiking 20e SOGA “Drempel”

drempel2016Zaterdag 30 april jl. was de feestelijke prijsuitreiking van de 20e  SOGA “Drempel”
André Wiersma zei erg blij te zijn met deze prijs, hij ziet het als een erkenning voor al het werk dat SBB verzet heeft.


De prijsuitreiking vond plaats in het restaurant van Buitencentrum Almeerderhout.
Om deze prijsuitreiking een feestelijk tintje te geven trakteerde SBB op koffie / thee en gebak. De “Drempel” is een stimuleringsprijs die Stichting SOGA een keer per jaar uitreikt aan een persoon of organisatie dieoorkonde 2016 zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met een beperking.
Buitencentrum Almeerderhout heeft deze prijs gekregen omdat het heel goed toegankelijk is voor mensen met een beperking en voor scootmobiels.

Vorig jaar heeft Leo Broekhuis samen met vrijwilligers (met een beperking) van de SOGA in samenwerking met Tijmen Heerde (SBB)het Vierseizoenenpad en het Buitencentrum Almeerderhout gekeurd op toegankelijkheid voor scootmobiels en is daarna feestelijk geopend.

Buitencentrum Almeerderhout is gelegen op het landgoed de Kemphaan (Kemphaanlaan 4 in Almere), onderdeel van boswachterij Almeerderhout.step0002

Inloopspreekuur

Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO

Adresgegevens

Stichting SOGA
Wagenmakerbaan 39
1315 BG  Almere

Openingstijden:
maandag:  9.00 tot 12.00 uur
dinsdag: 9.00 tot 15.00 uur
woensdag: 9.30 tot 13.00 uur
donderdag: 9.00 tot 15.00 uur

© Stichting SOGA, Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en realisatie - WSonline