Elke tweede zaterdag van de maand: reumacafé!

Elke tweede zaterdag van de maand is er een reuma-café in GrandCafé Anno op de Grote Markt 121.Tussen 11 en 12 uur kunnen mensen met reuma binnenlopen voor een praatje met anderereumapatiënten, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Leden van de reumapatiëntenvereniging zijn aanwezig om hun kennis en ervaring te delen. Vragenover behandelingen, (alternatieve) medicijnen, beweegmogelijkheden etc. zijn bij hen aan het goedeadres. Tips en trucs in het omgaan met reuma worden uitgewisseld.

Elke maand is er daarnaast een speciale gast, een zorgverlener die veel reumapatiënten behandelt.Denk aan een reumaconsulent, fysiotherapeut of een bewegingsdeskundige. De gast van de maandwordt aangekondigd op de website van de reumapatiëntenvereniging, en op Facebook (ReumaAlmere).

Data eerste seizoen 2017: zaterdag 14 januari, zaterdag 11 februari, zaterdag 11 maart, zaterdag 8april, zaterdag 13 mei en zaterdag 10 juni.

Meer informatieReumapatiëntenvereniging Almere,www.rpv-almere.nl of bel het secretariaatop 06 - 38 64 91 65.

Di.- don.       09:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 – 12:00 uur