SOGA stimuleringsprijs de “DREMPEL” in een nieuw jasje

Sinds 1986 reikt de Stichting SOGA een jaarlijkse stimuleringsprijs uit onder de naam de “Drempel”.

De prijs gaat gepaard met een oorkonde en een plaquette en wordt tijdens een feestelijk samenzijn uitgereikt.

De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met een handicap en daardoor drempels verwijdert.

Na twintig keer onder de naam “Drempel” te zijn uitgereikt is de SOGA van mening dat het tijd wordt voor een nieuwe, meer bij deze tijd passende, naam. Vanaf 2017 wordt de nieuwe naam:

SOGA TOEGANKELIJKHEIDSPRIJS 2017 ( 2018, 2019 enz.)

Di.- don.       09:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 – 12:00 uur