NAH zwemmen onder deskundige begeleiding bij Merem

NAH zwemmen onder deskundige begeleiding bij Merem (voorheen de Trappenberg)

Bij Merem kunt u zwemmen speciaal voor mensen met NAH, dit is op verzoek van NAH Ontmoetingspunt Almere en wordt gesponsord door de Edwin van der Sar Foundation.

Waarom zwemmen?

Zwemmen is ideaal voor herstel van motoriek en evenwicht, creëert zelfvertrouwen en is bovendien ook een gezellige groepsactiviteit. Uit onderzoeken blijkt dat niet alleen het lijf, maar ook het brein baat heeft bij regelmatig bewegen. En wanneer het lijf niet meezit, is de gewichtsloosheid van een zwembad heerlijk om in te bewegen!

Naast het sportief bezig zijn biedt het NAH zwemmen ook gezelligheid en lotgenotencontact.

Zwemmen met maximaal 10 personen.

Op 5 juli begint weer een nieuw kwartaal, aanmelden kan nog tot 20 juni.

Aanmelden en meer informatie bij Merem via mail,

NAH Ontmoetingspunt Almere,

Charles Valent