De aftrek van zorgkosten over het jaar 2017

Leven met een beperking of chronische ziekte brengt kosten met zich mee. Betaalt u deze kosten zelf, dan kunt u een deel daarvan terugkrijgen via de aangifte inkomstenbelasting. De website www.Meerkosten.nl legt in eenvoudige taal uit hoe u dat doet.

Extra uitgaven voor kleding en beddengoed. Kosten voor extra gezinshulp, dieet hulpmiddelen, reiskosten ziekenbezoek, medicijnen en particuliere verpleging. Al deze kosten kunt u opvoeren bij uw aangifte. Op www.Meerkosten.nl  staat gedetailleerd beschreven welke kosten u wel of niet kunt opvoeren.

Meer weten

Ga naar www.meerkosten.nl

Heeft u vragen?

Neem contact met het Nationale Zorgnummer