Actueel

Inventarisatie toegankelijkheid stations Almere voor reizigers met beperkingen 2019

Deze enquête is opgesteld door Stichting SOGA Almere en de Werkgroep ViP (VN-Verdrag Handicap in de Praktijk)

Deze enquête is bedoeld om de toegankelijkheid van alle NS-Stations in Almere voor reizigers met beperkingen te inventariseren en daarmee verbeterpunten in kaart te brengen.

Deze verbeterpunten zullen dan vervolgens via de diverse werkgroepen worden aangeboden aan de gemeente Almere, NS, ProRail en andere betrokken partijen.

U kunt zich gratis abonneren op de SOGA Nieuwsbrief

Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO

maandag:  9.00 tot 12.00 uur
dinsdag: 9.00 tot 15.00 uur