Actueel

Inventarisatie toegankelijkheid stations Almere voor reizigers met beperkingen 2019

Deze enquête is opgesteld door Stichting SOGA Almere en de Werkgroep ViP (VN-Verdrag Handicap in de Praktijk)

Deze enquête is bedoeld om de toegankelijkheid van alle NS-Stations in Almere voor reizigers met beperkingen te inventariseren en daarmee verbeterpunten in kaart te brengen.

Deze verbeterpunten zullen dan vervolgens via de diverse werkgroepen worden aangeboden aan de gemeente Almere, NS, ProRail en andere betrokken partijen.

Di.- don.       09:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 – 12:00 uur