Beste allen

Beste allen,

De fa. Salders ziet het ook als hun verantwoordelijkheid om de richtlijn van het RIVM te volgen bij de uitvoering van het Wmo-collectief vervoer/de deeltaxi. Dat uit zich in een aantal maatregelen voor het vervoer zelf en uiteraard ook een aantal verzoeken aan de reizigers.
Dit alles verwoord in bijgaand document, dat tot stand is gekomen in goede en snelle samenwerking met enkele leden van de klankbordgroep, de fa. Salders en de gemeente.
Dank hiervoor.

Aan de fa. Salders is voorgesteld dit te communiceren intern, op hun website en aan vervoersgerechtigden waarvan hun mailadres bekend is.
Vanuit de gemeente worden alle Wmo-consulenten op de hoogte gebracht.

Di.- don.       09:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 – 12:00 uur