Afscheid Koos

Tot onze verbijstering moeten we u meedelen dat we afscheid hebben moeten nemen van Koos Buysman.

Koos heeft zich ruim 19 jaar lang met hart en ziel ingezet voor de SOGA. Al deze jaren heeft hij klaar gestaan voor de belangen van de SOGA en de SOGA gemaakt tot wat het nu is.  De vrijwilligers stonden bij hem hoog in het vaandel. Wij zijn Koos hier heel dankbaar voor en hij zal in onze gedachte voortleven als erelid van de SOGA.

Di.- don.       09:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 – 12:00 uur