Cursus of EHBO op Maat voor mensen met een lichamelijke beperking

Het aanbod betreft:

*ofwel een  snelcursus EHBO (4 uur)
De cursus behandelt de meest voorkomende ongevallen: brandwonden, verslikking, vergiftiging, huidwonden, bewusteloosheid, letsel aan spieren, botten en gewrichten en tenslotte bloedingen pdfRode Kruis aanbod voor mensen met een lichamelijke beperking Almere

*ofwel een basiscursus EHBO (8 uur) In deze cursus komt naast bovengenoemde onderwerpen ook hartstilstand en het gebruik van de AED aan bod.
De cursus wordt Op Maat gemaakt: er is voor mensen met een lichamelijke  beperking extra tijd nodig voor het oefenen met bepaalde EHBO vaardigheden. Daarmee wordt rekening gehouden.

Waar
De cursus wordt aangeboden in het kantoor van Rode Kruis Almere. De cursus waarvoor de meeste belangstelling bestaat zal doorgang vinden. Dit zodra de situatie rond COVID het toelaat.

Aan de cursus kunnen max 10 personen deelnemen

Certificering
Na afloop wordt een Certificaat uitgereikt.

Dankzij een donatie van modeconcern Zara kan de cursus gratis worden
aangeboden.

Belangstelling?