Persbericht inspiratie document

Uitnodiging voor de Overhandiging van het Inspiratiedocument ‘Veilige en toegankelijke stoepen en straten’ aan Esther Hagelaar, raadslid Groen Links.

De afgelopen maanden gingen kwetsbare voetgangers uit Almere voor het project ‘Met z’n allen de straat op’, letterlijk de straat op.

Ook in de gemeenten Nijmegen, Utrecht en West Betuwe onderzochten bewoners de toegankelijkheid van straten en stoepen. Dat leverde vele bevindingen en adviezen op over het veilig gebruik van de Openbare Ruimte in oude en nieuwe steden en dorpen.

Al hun bevindingen zijn per gemeente verzameld in een levend document.

Het Inspiratiedocument 1 Almere wordt op 1 juli uitgereikt aan deelnemer en GL-raadslid Esther Hagelaar.

Zie bijlage voor het programma. pdfPersbericht_ID_Almere.pdf

Di.- don.           9:00 – 15:00 uur
Woensdag     10:00 – 12:00 uur