Stedelijk Overlegorgaan Gehandicapten Almere

Stichting SOGA is een vrijwilligersorganisatie en bestaat sinds 1986. Zij behartigt de collectieve belangen van mensen in de gemeente Almere met een functiebeperking, handicap of chronische ziekte.

uitnodiging voor onderzoek personenvervoer in gemeente

Mensen worden steeds ouder en blijven langer zelfstandig wonen, ook in de gemeente Almere. Belangrijk onderdeel hiervan is zelfstandig (veilig) mobiel blijven. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld doordat iemand geen rijbewijs heeft en er tegenop ziet om met het openbaar vervoer te reizen. Het Nationaal Ouderenfonds brengt nu gemeenten, vervoersaanbieders én gebruikers samen om met elkaar over een passend vervoersaanbod voor 55-plussers te spreken. Ook in onze gemeente worden deze besprekingen (de zogenaamde ‘mobiliteitscafés’) gevoerd.
pdfUitnodigingsbrief_enquête_Almere.pdf

Onderzoek naar vervoersaanbod

Om een goed beeld te krijgen van het gebruik en uw ervaringen met de verschillende vervoersmogelijkheden binnen de gemeente, vragen we u om aan een kort onderzoek mee te werken. We zijn erg benieuwd naar uw mening over de bestaande mogelijkheden.

U kunt aan het onderzoek meewerken door een online enquête in te vullen. Het invullen neemt niet meer dan 10-15 minuten in beslag. Deelname aan het onderzoek is anoniem.

U opent de enquête door onderstaande link in uw internetbrowser te typen: https://nl.surveymonkey.com/r/MobiliteitAlmere

 

Resultaten

Het Nationaal Ouderenfonds verwerkt de resultaten van de enquête. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd tijdens de mobiliteitscafés die begin 2022 worden georganiseerd. Aan het eind van de enquête wordt u gevraagd of u zelf aan deze mobiliteitscafés wilt deelnemen.

Heeft u vragen over dit onderzoek, dan kunt u e-mailen naar Eva Siderakis van het Nationaal Ouderenfonds ( ), of bellen naar 088 344 2000.

Wij stellen uw mening over passend vervoersaanbod op prijs en hopen dat u de tijd wil nemen om de vragenlijst in te vullen. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 7 november a.s..

Inloopspreekuur

Voor vragen betreffende de WMO kunt u telefonisch een afspraak maken met het secretariaat. Voor overige vragen kunt u bellen met het secretariaat.

Telefoonnummer SOGA: 036-53.38.350

Adresgegevens

Stichting SOGA
Wagenmakerbaan 39
1315 BG  Almere

Openingstijden:

Maandag       10:00 – 15:00 uur
Di.- don.           9:00 – 15:00 uur
Woensdag     10:00 – 12:00 uur

© Stichting SOGA, Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en realisatie - WSonline