Van 4 t/m 8 oktober 2021 was de jaarlijkse Week van de Toegankelijkheid

Stichting SOGA is een vrijwilligersorganisatie en bestaat sinds 1986. Zij behartigt de collectieve belangen van mensen in de gemeente Almere met een functiebeperking, handicap of chronische ziekte. Het streven is, dat de samenleving mensen met een functiebeperking als gelijkwaardig accepteert en daarnaar handelt. Wij, Bureau Gelijke Behandeling Flevoland (BGBF), staan achter hun missie, visie en doelstellingen.

pdfVerslag praktijktest Charon 7-10-21

Di.- don.           9:00 – 15:00 uur