Onder de activiteiten bij Stichting SOGA vallen alle bezigheden om elkaar te stimuleren, om vaardigheden te vergroten en deze naar buiten te brengen. Voorbeelden zijn de in deze categorie genoemde onderwerpen waar onder de jaarlijkse expositie, uitreiking van de "SOGA Toegankelijkheidsprijs" en de wekelijkse koffiebijeenkomst.

SOGA Toegankelijkheidsprijs

Ieder najaar in november of december wordt de Toegankelijkheidsprijs uitgereikt.

De prijs is bedoeld voor stichtingen, horecabedrijven, andere publieke- of onderwijsinstellingen en wordt zo meestal uitgereikt door een wethouder of de burgemeester.

De prijs wordt al meer dan twintig jaar uitgereikt. De keuze wordt gemaakt na breed overleg binnen de SOGA.

Belangstellenden of vertegenwoordigers van genoemde doelgroepen, kunnen bij de SOGA hun voorkeur voor een mogelijke uitreiking bekendmaken.

U kunt zich gratis abonneren op de SOGA Nieuwsbrief

Iedere donderdag tussen 10:30 en 13:00 uur kunt u bij de SOGA terecht omtrent al uw vragen in het kader van de WMO

maandag:  9.00 tot 12.00 uur
dinsdag: 9.00 tot 15.00 uur